Hej alle medlemmer i DcH Kolding

Nu hvor klubkonkurrencer og klubfesten er overstået er det tid til lidt info fra bestyrelsen.

Først vil vi indkalde til generalforsamling den 23. januar 2019 kl. 19.00 i klubhuset på Eliassensvej 118, 6000 Kolding. Forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 2. januar 2019.
Dagsorden for generalforsamling og indkomne forslag vil blive udsendt kort efter.

Husk at betale kontingent som er følgende:

Eksempel 1. Træner på 1 hold: Grundkontingent + træningsgebyr 1 hold, 650+600= 1250kr.

Eksempel 2. Træner på 2 hold: Grundkontingent + træningsgebyr 1 hold + træningsgebyr pr. yderligere hold, 650+600+300= 1550kr.

Eksempel 3. Under 18 år træner på 1 hold: Grundkontingent + træningsgebyr 1 hold, 650+300= 950kr.

Rabat til dem, der har tillidsposter i klubben.

Vigtigt: Hvis man ønsker stemmeret til generalforsamlingen skal kontingentet være på klubbens konto senest den 23/1 2019. Hvis kontingentet ikke er indbetalt inden den 31/1 2019 bliver man slettet som medlem af klubben.

Hal:
Vi er nu kommet rigtigt godt i gang med rally-, nosework- og agilitytræning i vores lejede hal i Nr. Bjert. Om end den ikke er den største, kan man træne rigtigt meget derude. 12 hold træner regelmæssigt i hallen, og nye hunde-ekvipager melder sig jævnligt til.

Parkeringspladsen er helt i top, og der vil blive etableret udvendigt lys.
Tak til alle som deltog til klubkonkurrencen og klubfesten. Et stort tillykke til alle mestrene/vinderne.

I bestyrelsen arbejder vi for tiden med mange små og store tiltag:
- Vi arbejder på at få en udvendig hjertestarter. Vi har prøvet ved Trygfonden men fået afslag, derfor arbejder vi videre med en selvfinansieret løsning.

- Da vi for tiden ikke har nogen græsklipper arbejder vi på en løsning for enten med at få et firma til at klippe, kombineret med robotter. Eller vi selv fortsætter med at klippe igen kombineret med robotter. Hvad vi lægger os fast på ved vi ikke helt, da vi mangler at få tilbud.

- Vores nye hjemmeside skulle langt om længe være klar, og hermed skifter bestyrelse og udvalg mailadresser. Der bliver færre og de vil være neutrale, som for eks: formand@dch-kolding.dk
Hjemmesidens webmaster efterlyser fotos af hundeaktiviteter i klubben. De kan mailes til formanden/bestyrelsen – forudsat at de personer, der figurerer på fotos, har givet tilsagn om brug på hjemmesiden.

- I vores kollektion med Profiltøj kan vi snart tilbyde træningsveste med masser af lommer fra Arrak.

- DcH Kolding Facebook er lavet om til en lukket gruppe. Før kunne alle læse hvad der foregik, og alle ens venner kunne se hvad men skrev i DcH Kolding. Nu kan kun medlemmer se hvad der bliver skrevet. Dog er gruppen synlig for alle.

- Villy Nelmark er indstillet som træneraspirant, og bestyrelsen har godkendt dette. Villy vil tage grunduddannelsen og lydighedsoverbygningen, men også Nosework overbygningen hvis en sådan kommer.

- Vi er i gang med at lave en foderaftale med Hike, flere info senere.

- Klubbens aktiviteter for ældre med hunde – en del af Kolding Kommunes 60+frisk-tiltag – er omtalt i medierne i forbindelse med 60+frisk-tiltagets indstilling til Idrætslederprisen.

Sluttelig vil vi ønske jer alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår, og pas på de firbenede i julen og især nytåret.

Hilsen
Bestyrelsen