Indmelding i DCH Kolding

Skriv til os på kontakt@dch-kolding.dk for at høre nærmere.
Hvalpehold: Der er "løbende optag", hvilket vil sige at du kan komme på hvalpehold, når du har tilmeldt dig hos kontaktpersonen for hvalpetræning.

Hold:
Vi kan tilbyde hvalpehold, Nose work, Rally-O, agility både for begyndere og lydighedshold på hobbyplan og konkurrencehold i D, C, B og A/E-klassen.

For tilmelding eller yderligere info om hvalpehold send mail til hvalp@dch-kolding.dk

For tilmelding eller yderligere info om øvrige hold send mail til kontakt@dch-kolding.dk

Priser 2019

Priseksempler:

Eksempel 1: Træner på 1 hold: Grundkontingent + træningsgebyr 1 hold, 650+600= 1250kr.

Eksempel 2: Træner på 2 hold: Grundkontingent + træningsgebyr 1 hold + træningsgebyr pr. yderligere hold, 650+600+300= 1550kr.

Eksempel 3: Under 18 år træner på 1 hold: Grundkontingent + træningsgebyr 1 hold, 650+300= 950kr.

Rabat til dem, der har tillidsposter i klubben.

Vigtigt: Hvis man ønsker stemmeret til generalforsamlingen skal kontingentet være på klubbens konto senest den 23/1 2019. Hvis kontingentet ikke er indbetalt inden den 31/1 2019 bliver man slettet som medlem af klubben.

Indmeldingsblanket kan findes her