DcH Kolding har klubhus og udendørs arealer på adressen Eliassensvej 116, 6000 Kolding.

Klubhuset:
Kan i forbindelse med træning benyttes af alle medlemmer og deres familie/venner. Det er gratis at lave kaffe og te. Øl, sodavand og hundeartikler kan købes af din træner. Hunde har som hovedregel ingen adgang i klubhuset.

Parkering:
Benyt venligst parkeringspladsen til venstre for klubhuset. Undgå parkering foran klubhuset og omkring træet på gårdspladsen, da vi ikke kan stå til ansvar for evt. nedfaldne grene. Der må ikke parkeres foran Jagtforeningens klubhus.

Træningspladsen:
Vi har alle arealer omkring klubhuset til vor disposition. Undgå dog venligst færdsel på sporarealet, der ligger bag det nederste affaldsstativ og ned til skoven. Der skal samles efterladenskaber op efter hunden.

Træningshal:
Vi råder over en hal der bruges til indendørs træning, primært i vinterhalvåret. Hallen ligger på Sletteskovvej 6, Nr. Bjert, 6000 Kolding.
Du kan læse regelsættet for hallen her: Regelsæt-hal

Generelle regler

1. Gør hunden sig ren på træningspladsen, skal det fjernes. Der er opstillet affaldsstativer til formålet.
  2. Det er forbudt at anvende pig- og elhalsbånd. Brug det bedst egnede halsbånd og førerline. Sele egner sig ikke til træning (hvalpe undtaget)! Instruktøren vejleder gerne.
  3. Instruktørens opgave er at instruere og vejlede, samt afhjælpe fejl og problemer. Det er din ret at undlade at træne dele af programmet, men forklar instruktøren dit synspunkt. På den måde kan evt. misforståelser undgås/rettes.
  4. Træning med instruktør er ca. 1. time om ugen. Alle klubbens medlemmer er velkomne til at benytte træningsarealet, når de har lyst, men vis hensyn, hvis der er andre.
  5. Korporlig afstraffelse som slag og spark må ikke finde sted. Det medfører bortvisning.
  6. Undlad at fodre hunden før træning, da det kan være farligt for din hund. Er du i tvivl, så spørg din instruktør.
  7. ALLE hunde skal føres i line på klubbens arealer.
  8. Hunde, der viser sygdomstegn, må ikke komme på træningspladsen.
  9. Sørg for at være fornuftigt påklædt!
  10. Stil spørgsmål. Kom med ris og ros til hjælp for dig selv og dermed foreningen.