Vi tilbyder  Vedtægter  Bestyrelsen  Div. udvalg  Hundekonsulent

 

Velkommen til Dch Kolding!

Kolding og omegns Civile Hundeførerforening - forkortet KOCH - er hundeklubben, hvor du kan få ideer til hvordan du kan præge din hund. Såfremt vi har kapacitet, tilbyder vi træning til både hvalpen og den voksne hund.

Der er mange forskellige ønsker til, hvad vores hunde skal kunne. Måske skal din hund være familiehund, der skal lystre og komme når du kalder - eller du har planer om at din hun skal lære de øvelser, der er i DCH programmet/Agility. Har du lysten til at drive hundetræningen videre - evt. på konkurrenceplan, så har vi også hér forskellige hold.

Koch er en forening der drives af engagerede hundefolk. Udover at tilbyde træning i forskellige grene af hundesporten, afholder vi kurser og foredrag om diverse emner.

Vi har et meget hyggeligt klubhus - "Bøgestedgård" - som bliver brugt flittigt. Her er muligheden for at købe hundeartikler, og få sig en forfriskning.

Ang. træningsmuligheder - Se aktuelle hold under "Træning"


Lydighedstræningen er for alle hunde i alle aldre - Dog kommer det helt an på ejeren´s/hundeføreren´s evner til at formidle budskabet til hunden. Dette gælder ved såvel almindelig lydighed samt decideret indlæring af øvelser.

Dette har vi, i Koch, dygtige og engagerede træner til at hjælpe med.

Du skal være velkommen til at komme på besøg. Vores klubhus ligger på Eliassensvej 116, 6000 Kolding.

 #top Til startsiden Tilbage      


© Kolding og omegns civile Hundeførerforening, 24-12-2016